Medaljehøst og finalepladser

Solina Denmarks dygtige konceptudvikler Kaj Hartkær Johansen, har sammen med virksomhedens produktudviklere, vundet 11 medaljer i FødevareDanmarks fagkonkurrence. Derudover har de kvalificeret sig til to finalepladser ved FOODEXPO 2020.

Det er første gang Solina Denmark deltager på FødevareDanmarks fagkonkurrence og udover de fine medaljediplomer virksomheden har modtaget, er de desuden gået videre i finalen ved FOODEXPO 2020.

Ved FOODEXPO 2020 som foregår i MCH messecenter Herning D.22.-24.marts, er det op til messens besøgende at kårer ”Danmarks bedste…” i diverse kategorier. Solina Denmark deltager i finalen om ”Danmarks bedste Frikadelle” med sin ”Luksus Frikadelle” og i konkurrencen om ”Danmarks bedste Spegepølse” med sin ”Grov Trøffelspegepølse”. Konkurrencerne arrangeres af Danske Slagtermestre og løber af stablen søndag d.22. marts.

 

Solina Denmarks medaljer:

Guldmedaljer:

Grov Spegepølse med vesterhavsost

Grov trøffelspegepølse (Udvalgt til FOODEXPO 2020)

Grov grillpølse

Nordisk grillpølse

Luksus Frikadelle (Udvalgt til FOODEXPO 2020)

Økologisk Frankfurter

 

Sølvmedaljer:

Sønderjysk spegepølse med rom

Økologisk tapaspølse med hasselnødder

 

Bronzemedaljer:

Chorizo grillpølse

Grovhakket leverpostej

Fedtfattig frikadelle