Produkt | Antal | Pris |
---|
Medaljehøst og finalepladser
Solina Denmarks dygtige konceptudvikler Kaj Hartkær Johansen og fagkonsulent Jacob Jørgensen, har vundet 10 medaljer i FødevareDanmarks fagkonkurrence. Derudover har de kvalificeret sig til tre finalepladser ved FOODEXPO 2024.
FOODEXPO 2024 som foregår i MCH messecenter Herning D. 17.-19. marts, er det op til messens besøgende at kårer ”Danmarks bedste…” i diverse kategorier. Solina Denmark deltager i finalen om ”Danmarks bedste grillpølse” med sin ”Umami grillpølse” og i konkurrencen om ”Danmarks bedste spegepølse” med sin ”Gammeldags kro spegepølse” samt konkurrencen om ”Danmarks bedste leverpostej” med sin ”Finthakket leverpostej”. Konkurrencerne arrangeres af Danske Slagtermestre og løber af stablen søndag d. 19. marts.
Solina Denmarks medaljer:
Guldmedaljer:
Umami grillpølse (Udvalgt til Foodexpo 2024)
Toscansk inspireret pølse
Grov black garlic spegepølse
Gammeldags kro spegepølse (Udvalgt til Foodexpo 2024)
Finthakket leverpostej (Udvalgt til Foodexpo 2024)
Frikadeller af Butchery
Sølvmedalje:
Gammeldags håndrørt leverpostej
Bronzemedaljer:
Gammeldags løgspegepølse
Rustik tapaspølse
Gourmet frikadelle